What Happens To The Gmail Filter As It Is Not Working?

Wat te doen als Gmail filters niet werken?

U kunt Gmail bezoeken en zien hoe u gemakkelijk filters kunt gebruiken.We zien dus veel van deze strings, en nauwelijks echte reacties. Dit vragen zal niet heel anders zijn, maar nogmaals, een groot deel van die vragen zijn vergrendeld en we kunnen er niet veel mee associëren zoeken naar opheldering over enkele dringende kwesties, testhypothesen, enz.

Dit speelt bij mij al heel lang, ik heb er echt geen verklaring voor, ik heb in deze discussies geen reacties gevonden die echt passen bij of invloed hebben op mijn voorwaarden. Wil daar verandering in brengen.

Omdat we ons hebben geconcentreerd op meer dan een paar van die reeksen die dit soort problemen beantwoorden:

De Gmail verzendingen die niet zijn gezeefd, komen rechtstreeks naar Gmail, niet van een verbonden IMAP record of iets dergelijks.

Ik pas inderdaad markeringen toe (of probeer toe te passen) op deze berichten als een kenmerk van zeven. Nee, ze verschijnen niet over het algemeen.

Nee, mijn kanalen zijn niet “off-base”. De testzoekopdracht die toegankelijk is tijdens het maken van scheidingen, herkent de berichten die ik probeer te kanaliseren, maar door het kanaal op deze manier te maken, worden de onderscheiden berichten niet benoemd of gekanaliseerd. Sterker nog, ik kijk echt naar het geval dat zegt “pas dit toe op elk vergelijkbaar bericht” dat doet het gewoon niet echt.

Sommige email wordt gezift, maar ik heb niet de mogelijkheid gehad om een ​​voorbeeld te onderscheiden achter wat niet wordt verzonden. Misschien wel de meest gewone en meest onaanvaardbare schuldige partij op de lijst “ongevoelig voor scheiding” is een opeenvolging van verzendingen die afkomstig zijn van twee verschillende Google groepen (in deze zin, Google producten die andere Google producten beheren waarvan men zou denken dat het de meest ideale situatie). Zoals afgebeeld, observeert de test de berichten prima, het zal gewoon niet kanaliseren of er zelfs een naam aan geven.

Wat te doen als Gmail filters niet werken?

Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Gmail bellen of Bellen Gmail Klantenservice Nederland om uw problemen eenvoudig op te lossen voor Gmail filters voor uw problemen.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog zul je begrijpen hoe je Google filters gemakkelijk kunt gebruiken. Als u problemen ondervindt, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over deze blog. U begrijpt hoe u Gmail problemen probleemloos kunt filteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *