Wat Zijn De Stappen Voor Het Maken Van Een Back-Up Van Gmail-Filters?

Wil je de juiste stappen weten om een ​​back-up van Gmail-filters te kunnen maken? Dan moet je weten dat je op de perfecte plek bent gekomen en dit is gewoon de beste blog om mee te beginnen. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft die u storen, kunt u gerust het Gmail-klantenservicenummer bellen. Dan staan ​​de zeer ervaren experts u binnen de kortste keren bij met de beste oplossingen en zorgen ervoor dat u daar helemaal tevreden mee bent.

De volgende genoemde stappen zijn om uw Gmail-filters te exporteren:

  1. Allereerst moet je naar het pictogram ‘Instellingen tandwiel’ gaan. Je ziet het in de rechterbovenhoek van het Gmail-scherm.
  2. Hierna moet je de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren.
  3. Kies vervolgens de optie ‘Filters en geblokkeerde adressen’ in het menu aan de bovenkant.
  4. En dan moet je een vinkje zetten in het vakje naast een of meer regels die je wilt bewaren. En als je ze allemaal wilt opslaan, moet je helemaal naar beneden scrollen en de optie ‘Alles’ kiezen.
  5. U moet nu de knop ‘Exporteren’ selecteren die onderaan de lijst met Gmail-filters staat.
  6. En nu moet u het bestand een gedenkwaardige naam geven en vervolgens een map kiezen om het in op te slaan.

TIP: Als u nu veel regels afzonderlijk exporteert, zoals in hetzelfde bestand, moet u er zeker van zijn dat u namen gebruikt die voor u logisch zijn. U kunt de afzonderlijke regels ook in afzonderlijke mappen groeperen, zodat u weet waar ze voor zijn wanneer u ze opnieuw gaat gebruiken.

  1. Ga ten slotte naar de knop ‘Opslaan’ om de Gmail-filters als XML-bestand te downloaden.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van het proces, zou u er klaar voor moeten zijn om toegang te krijgen tot elk probleem. Als u echter problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks Bellen Gmail servicenummer. De technici staan ​​dan voor u klaar om u te helpen met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *