Hoe zet u alle Contacten van uw Android Telefoon over naar Gmail?

Heb je je ooit voorgesteld dat je Android-telefoon beschadigd of verloren is en dat al je contacten daarmee verloren gaan? Het is heel moeilijk om ermee om te gaan, vooral als je een zakenman of de eigenaar van een organisatie bent, en zelfs als je een gewone man bent. Om te voorkomen dat u gegevens verliest, synchroniseert u deze met uw Gmail. Het is een gratis webgebaseerde e-mailservice die veel van de gegevensopslagmogelijkheden biedt, zodat u uw contacten veilig kunt bewaren. Voeg hiervoor je Gmail-account toe en schakel vervolgens de synchronisatie in op je Android-telefoon. Als u dit doet, hebt u toegang tot uw contacten op elk apparaat als u uw vorige apparaat kwijtraakt.

Dus hier presenteert onze Gmail bellen Nederland u de complete oplossing waarmee u deze taak gemakkelijk kunt volbrengen. U hoeft alleen de hele stappen te doorlopen.

 Open uw telefoonmenu door op de menuknop te drukken en ga vervolgens naar de instellingsoptie.
 Tik op “Account en synchronisatie” > “Account toevoegen” > “Google” en klik vervolgens op “Volgende”.
 Het accountaanmeldingsvenster verschijnt. U moet uw e-mailadres en wachtwoord erin invoeren.
 Als je het bestaande account niet hebt, tik dan op de knop “Maken” en vul alle benodigde informatie in om een ​​nieuw account aan te maken. Gmail verifieert je mobiele nummer door een code naar je nummer te sturen die je registreert terwijl je het nieuwe maakt.
 Tik nu op de knop “Aanmelden”, het duurt even voordat alle accountgegevens zijn gedownload. Laat het gebeuren totdat het klaar is. Tik op de optie “Contacten synchroniseren” en vervolgens op “Voltooien”.

Dit zijn de eenvoudige stappen die onze experts u hebben uitgelegd. Maar de mogelijkheid van fouten kan niet over het hoofd worden gezien, omdat het ingewikkeld kan zijn in het geval van een ander bijkomend probleem dat u ondervindt met uw account of apparaat. Daarom is het beter om in geval van storingen contact op te nemen met de experts. Neem dus gerust contact op met onze experts via het gratis Gmail bellen Nederland. Ze helpen u niet alleen met dit specifieke probleem, maar bieden u ook een goed beschreven oplossing voor een ander soortgelijk probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *