Hoe Verwijder Je Een E-Mailhandtekening Van Een Gmail Account?

Kijk je er naar uit om een ​​e-mailhandtekening uit je Gmail-account te kunnen verwijderen? Als dat zo is, zou je zeker overweldigd zijn als je eindelijk de perfecte blog hebt gevonden. Maar als u ook last heeft van andere Gmail-storingen, kunt u op elk gewenst moment het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan zijn de meest geschikte en toegewijde experts direct beschikbaar om u te helpen met de benodigde oplossingen.

Als u wilt voorkomen dat Gmail een handtekening toevoegt aan elke e-mail die u opstelt, hoeft u alleen de genoemde stappen te volgen volgens de instructies om de automatische handtekening in uw Gmail-account uit te schakelen.

  • Allereerst moet je het tandwielpictogram ‘Instellingen’ selecteren dat zich in de navigatiebalk van Gmail bevindt, net in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • En dan moet je de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren in het menu dat op je scherm is verschenen.
  • Je moet nu naar het tabblad ‘Algemeen’.
  • Hierna moet u ongeveer halverwege naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Handtekening’. U moet er nu voor zorgen dat de optie ‘Geen handtekening’ is geselecteerd onder het gedeelte ‘Handtekening’. U moet weten dat Gmail alle handtekeningen die u voor uw accounts heeft ingesteld, opslaat, zodat u ze niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer u e-mailhandtekeningen weer inschakelt.
  • Ten slotte moet u eindelijk de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren om de zojuist aangebrachte wijzigingen op te slaan.
  • moet weten dat u, door de automatische handtekening uit te schakelen, uw eigen persoonlijke handtekening voor verschillende e-mails kunt toevoegen. En als u besluit uw oude handtekening te gebruiken, hoeft u deze alleen maar te selecteren en vervolgens opnieuw ‘Wijzigingen opslaan’.

Nadat u het hierboven beschreven proces hebt doorlopen, moet u tevreden zijn met het resultaat en goed zijn om hetzelfde helemaal zelf af te handelen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u altijd contact Gmail nummer. Dan helpen de betrouwbare monteurs u graag verder met passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *