Hoe Kan Ik Een Hangout Chatsessie Starten In Gmail?

Heb je de juiste hulp nodig om een ​​Hangout-chatsessie in Gmail te starten? Dan wordt u binnen de kortst mogelijke tijd geholpen met het nodige. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan staan ​​de uiterst efficiënte experts direct voor u klaar om u verder te helpen.

De volgende stappen zijn bedoeld om een ​​Hangout Chat-sessie te starten in uw Gmail-account:

  • Je moet eerst Hangouts vinden in de linkerbenedenhoek van je Gmail-inboxscherm. Dan zie je alle huidige Hangouts-contacten net onder je naam.
  • En om nu een contact toe te voegen, moet je het ‘Plusteken +’ selecteren.
  • Vervolgens zou je de zoekbalk moeten gebruiken om iemand te zoeken. Je moet een contact kiezen dat Hangouts al gebruikt, of je kunt een uitnodiging sturen om te chatten met iemand die het momenteel niet gebruikt.
  • Om daarna een chat te kunnen sturen, moet u met uw cursor over het contact gaan en vervolgens de optie ‘Chat’ selecteren (het pictogram met de quote-ballon).
  • Er verschijnt nu een nieuwe chatbox in de rechterbenedenhoek van Gmail. Je hoeft alleen maar je bericht in het tekstveld te typen en vervolgens op de ‘Enter’-toets op je toetsenbord te drukken om het te verzenden. Daarna verschijnt uw bericht in het venster. Wanneer uw contact vervolgens reageert, verschijnen hun berichten ook in het venster, het is vergelijkbaar met een sms-gesprek.
  • Ten slotte moet je de bedieningselementen gebruiken om het venster uit te klappen (pijl), een videogesprek te starten (videocamera), of je zou een groeps-Hangout kunnen maken (de persoon met het plusteken). Als u nu klaar bent, moet u het venster sluiten door het ‘X’-teken te selecteren.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde helemaal zelf moeten kunnen doen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u zonder enige aarzeling Contact Gmail service nummer. En de technici zullen u zeker begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *