Hoe Kan Ik Een E-Mailberichtengroep Maken In Gmail?

Wil je een e-mailberichtengroep kunnen maken in Gmail? Als dat zo is, zou je helemaal geen spijt hebben van je beslissing, want hier in deze blog wordt je binnen de kortste keren begeleid met het nodige. Als u echter ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u zonder vertraging het Gmail klantenservice nummer bellen. En dan helpen de getalenteerde experts meteen met de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​e-mailberichtengroep in uw Gmail-account te maken; je hoeft alleen de stappen zorgvuldig te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • U moet beginnen met het openen van Google Contacten en vervolgens het vakje aanvinken naast elk contact dat u in de groep wilt opnemen.
  • Hierna moet je op de labelknop net boven de lijst drukken en vervolgens de knop ‘Label maken’ in de zijbalk selecteren.
  • U moet nu een naam voor de nieuwe groep invoeren en vervolgens de knop ‘Opslaan’ selecteren.
  • Als u meer contacten aan een groep wilt toevoegen, selecteert u de ‘Contact'(s), waarna u ook het ‘label’-pictogram moet selecteren en de groep moet kiezen.
  • Eindelijk, eindelijk verschijnt er een vinkje naast de groepsnaam. En dan moet je de knop ‘Toepassen’ selecteren om de contacten aan de groep toe te voegen.

U moet weten dat u bij het opstellen van een e-mail de naam van de nieuwe groep in het veld ‘Bcc’ moet typen. Hierna vult Gmail het veld met de volledige naam, en ook krijgt niemand in de groep de adressen van andere ontvangers te zien.

TIP: Als u nu wilt dat alle ontvangers weten wie het bericht nog meer ontvangt, kunt u aan het begin een notitie toevoegen met alle ontvangers minus hun e-mailadressen.

Als u klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou u er goed aan moeten doen om gemakkelijk toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het Gmail telefoonnummer. De technici zullen u onmiddellijk verdere passende oplossingen aanreiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *